Fotoshoot

Mijn naam is Eline Speksnijder, eigenaar van Paard-Totaal.
Al van jongs af aan leg ik graag de momenten van het leven vast. En doe ik dit het liefst voor iemand, mensen blij maken met een mooie herinnering, niet alleen van de foto, het paard, hond of mens, maar ook de dag van de fotoshoot. Samen maken we er een onvergetelijk moment van.

Waarom foto’s bij Paard-Totaal?


Je krijgt de foto’s op ware grote.
Dit betekend dat je alles met de foto(s) kan doen wat je maar wenst. Vaak worden de foto’s door andere fotograven verkleind, hierdoor zijn deze vaak alleen te gebruiken voor op FB of op instagram, maar wil je deze afdrukken dan moet je meer betalen. Je laat foto;s maken van jou en of je paard,hond of samen om natuurlijk deze te delen, maar ook voor jezelf en ik vind dat jij als klant hiermee kan en moet kunnen doen wat je voor ogen hebt.

Ik, de fotograaf staat overal voor in
elk idee is welkom en altijd wenselijk. Alles voor het perfecte plaatje, moet ik daarvoor in het water, in een boom of op het dak staan. Niks is te gek!

Altijd een gratis Art foto.
Persoonlijk vind ik het erg leuk om wat ander soort foto’s te maken, op het moment van een fotoshoot maak ik altijd voor mijn eigen, maar ook voor jou een extra foto, richting art.

Social distensie,
Gezien de maatregelen omtrent het Corona virus houd ik ten alle tijden rekening met een ander.

Eerlijkheid duurt het langst.
Stel je hebt je fotoshoot voorbereid en alle puntjes op de i gezet. Ineens onverwacht begint het te regenen. Zo jammer, dit kan ten koste gaan van de foto’s of juist een gaaf resultaat opleveren. We zullen op dat moment overleggen wat te doen. Desnoods drinken we even een kopje thee/koffie tot de bui over is gewaaid

– Tot slot, een leuke dag

Life doesnt require that we be the best, only that we try our best.

© Copyright Paard-Totaal 2018-2019. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (Paard-Totaal.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Paard-Totaal of zijn gelicenceerd aan Paard-Totaal

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven