Retourbeleid

Heeft u na ontvangst toch spijt van uw aankoop, of is het product toch niet volledig wat u had verwacht?

Uw rechten om goederen te retourneren zijn beschermd volgens de EU Richtlijn voor verkoop op afstand). Geen enkele terugkeer wordt geaccepteerd zonder aankoopbewijs. Alle ruilen of retourneren moet binnen 5 dagen na aankoop zijn. Alle uitverkoop / aanbiedingen / defecte artikelen worden niet terugbetaald;
De retour kosten zijn voor eigen rekening.

Alle goederen die vervuild zijn, worden niet verwerkt en worden teruggestuurd naar de ontvanger.

Als het product is gedragen en wordt geretourneerd vanwege een gesuggereerd defect, accepteren we geen vervuilde items onder de Healthy & Safety Act 1974.

Terugbetalingen worden toegestaan ​​zodra het artikel weer bij ons op kantoor is aangekomen en zullen na ontvangst van het product binnen 14 werkdagen de betaling worden teruggestort. Het terugbetalingsbedrag wordt betaald aan de originele methode die werd gebruikt bij het maken van de oorspronkelijke bestelling. Om terug te komen op een defect of defect product om in aanmerking te komen voor een volledige terugbetaling, moet de klant het product binnen 3 dagen na ontvangst van het terugsturen van het product retourneren op basis van een niet-tevreden product. Let op: alle producten die we ontvangen in het team dat meer dan 7 dagen na het indienen van een klacht verloopt, worden niet geaccepteerd voor terugbetaling.

Extra toelichting welke voor elk product zal worden gehandhaaft
Klachtitems worden geruild / gerepareerd.
Klachten leiden niet automatisch tot een terugbetaling van aankoopprijs.
Na ontvangst van klachtenitems evalueert Paard-Totaal binnen 5 werkdagen het niveau van de klacht en mocht Paard-Totaal in overleg met het desbetreffende merk bezwaren hebben zal de klant wordt gecontacteerd om akkoord te gaan met een oplossing.
Als vervanging – reparatie niet mogelijk is, wordt individuele terugbetaling overeengekomen naargelang de aard van het product.

Bij aankoop gaat u automatisch akkoord met het bovenstaande retourbeleid voor elke product.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven